Најновије

Ево шта је Колинда рекла о чувеној јурњави за Трампом у Бриселу

Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић опет је дошла у жижу јавности, овог пута због Доналда Трампа.

Колинда лови Трампа (Фото: Јутјуб)

Наиме, на све начине трудила се да привуче пажњу колеге из САД током званичног фотографисања у четвртак на самиту НАТО у Бриселу. Иако је према протоколу, Китаровићева била далеко од Трампа, успела је да се избори за своје место тик уз америчког председника.
Прву прилику да му се приближи искористила када се на кратко група лидера зауставила током шетње кроз нову зграду у коју ће се преселити средиште НАТО савеза, а Колинда се вешто пришуњала Трампу иза леђа. Следећа прилика да заузме "стратешку позицију" био је тренутак када је немачка канцеларка Ангела Меркел отишла за говорницу. Хрватска председница није пропустила своју шансу, а тешком муком изборену позицију држала је све до краја званичног дела.
Пошто је снимак, ако и онај претходни када је Трамп одгурнуо црногорског премијера, постао виралан, Колинда је изјавила да је "гурање у прве редове" њен посао.
Она је у интервјуу за хрватски новилист.хр казала да "лактарења" није било, већ је Трамп позвао остале лидере да му се приближе.
- Оно што су камере забележиле само је делић целе приче. 'Лактарење' није постојало, штавише Трамп нас је позвао да му се приближимо. Разговарали смо о билатералним питањима. Наравно да сам желела да се пробијем у прве редове јер не желим да се Хрватска налази на маргини, желим да постанемо лидери неких процеса. Изненадује ме став дела медија о 'гурању у прве редове': па то ми је посао - рекла је Грабар Китаровић.
Прочитајте ОВДЕ зашто је побеснела моћна Ангела Меркел?
Извор: Танјуг/Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како је све то изгледало.. изгледа да Трамп не воли плавуше...
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА