Најновије

РАСПАД НА ПОМОЛУ: СНС нема већину за Брнабићку, одлаже се...

Српска напредна странка и председник Александар Вучић имају проблем у обезбеђивању већине у парламенту када је реч о изгласавању Ане Брнабић за премијера.

Скупштина Србије (фото Јутјуб)

Због тога ће бити одложена седница Скупштине Србије на којој би требало да буде дата подршка Брнабићевој.
У току дана је, према нашим сазнањима, одржана и седница београдског одбора СНС-а. Ове информације је потврдио и Небојша Стефановић.
- Пред председником Вучићем и странком су проблеми који се тичу обезбеђивања већине у Парламенту. У веома смо тешкој ситуацији око формирања стабилне већинске подршке и целу недељу ћемо искористити за обезбеђивање те већине. Са сигурношћу могу да кажем да ће седам посланика Јединствене Србије гласати против, више њих из СНС-а није сигурно како ће гласати, а предлог неће подржати ни Муамер Зукорлић - наводи Стефановић.
Он додаје да ће се због целе ситуације Вучић и СНС током недеље бавити учвршћивањем већине.
- Ако већину успемо да обезбедимо, можемо да очекујемо да седница Слупштине на којој би требало да буде изабрана нова премијерка почне током наредног викенда - наглашава Стефановић.
Он истиче да је Вучић одлучан и истрајан у свом предлогу, као и да га неће мењати ни по коју цену, "јер ово није само питање подршке Ани Брнабић већ и председнику Вучићу". Погледајте ОВДЕ која је вест растужила Вучића. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте реакције на новог мандатара:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА