Најновије

ВУЛИН: Бринути о безбедности земље је част и одговорност (ВИДЕО)

Нови министар одбране Александар Вулин истакао је синоћ, после полагања заклетве, да је огромна и изузетна част бити на челу Министарства одбране, али и велика одговорност.

Вулин (Фото: Јутјуб)

- Бринути о безбедности земље, грађана, територијалном интегритету и целовитости земље - не може бити веће одговроности и части- нагласио је Вулин.
Он сматра да сви припадници Министарства одбране и Војске на најбољи могући начин раде свој посао, а да је на њему да унапреди њихов материјални положај, помогне да војска буде још боље технички опремљена, да буде још спремнија, борбена готовост на још вишем нивоу и наравно да "служимо Србији".
- Председник Александар Вучић је врховни командант Војске по Уставу, његова реч ће се слушати и поштовати, а наша политика ће бити како је формулисао када је дошао на место министра одбране - политика војне неутралности и упорне, жилаве борбе за суверенитет и интересе Србије- казао је он новинарима.
На критике да је жесток у изјавама, Вулин је рекао да још нико није казао да је слагао било шта што је рекао.
- Некоме се то допада, а некоме не свиђа моја оштрина. Нико није полемисао са оним што сам рекао. Увек ћу говорити истину и мислим да је она у корист свих нас. Наша народ и наша земља се могу бранити само истином- уверен је мови министар одбране.
Када је реч о критикама из редова опозиције, Вулин је навео да још није био ни на једној функцији а да је опозиција рекла да је компетентан.
- А још нисам напустио ниједан ресор а да нису били најбољи могући резутати, од Кацеларије за Косово и Метохију, преко Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, па и Мешовите радне групе за решавање мигрантских токова. Увек су стајали резултати иза мене, чак и они који су се врло гласно борили против мене морали су да се сложе, обично врло тихо, да су моји резлтати беспрекорни- закључио је Вулин.
Дугин упозорио Србе да је нападнута задња линија одбране. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА