Најновије

БИВШИ МИНИСТАР У САД: Трамп је социопата, плашим се да већ губи разум!

Некадашњи министар рада у администрацији Била Клинтона Роберт Рајх сматра да је време да се амерички председник повуче са дужности.

Доналд Трамп (Фото: Синхуа)

Некадашњи министар рада у администрацији Била Клинтона Роберт Рајх сматра да је време да се амерички председник повуче са дужности.
- Доналд Трамп је социопата, а плашим се да већ губи разум, због чега би требало размотрити његово уклањање из Беле куће, каже Рајх.
Он је истакао да је време да се размисли о 25. амандману на Устав САД, који омогућава смењивање председника уколико он није способан да обавља ту функцију.
“Плашим се да тај човек губи разум. Данас Трамп напада Демократе, градоначелника Лондона, правосудни систем...“, навео је. 
Према његовим речима, Трамп напада свој правосудни систем који је само покушао да Врховном суду преда његово извршно наређење, али у “умивеном, политички коректном тону“. 
“Ми знамо да је председник социопата, али изгледа да ствари иду на горе. Извор близак њему ми је рекао да сада живи унутар себе, што је веома опасно место за Доналда Трампа“, закључио је Рајх.
Прочитајте ОВДЕ и какву је то буру на Блиском истоку оставио Трамп после своје посете?
Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Трамп у чувеном дипломатском "одгуркивању" премијера Црне Горе.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА