Најновије

СЕРИЈА НАПАДА РУСКЕ АРМИЈЕ! Различити делови територије и развлачење украјинске армије

Руске трупе су извеле серију циљаних удара на различите циљеве на територији Украјине, укључујући окупиране делове Херсонске и Запорошке области.

Удари су поново погодили аеродром Староконстантинов, као и инфраструктурне објекте у Одеској области. Ови напади су део шире операције са циљем ослабљивања украјинских одбрамбених способности и логистике.

Украјинске снаге су покренуле масиван комбиновани напад на полуострво Крим, користећи ракете и чамце без посаде. Иако је већина напада пресретнута, на копну и на мору је забележено неколико оштећења. Овај напад представља озбиљну претњу по стабилност региона и показује растућу напетост у сукобу.

У правцу Бахмута, руске трупе напредују у околини Клешчејевке и Богдановке, док се тешке борбе воде изван Часовог Јара. На Авдејевском правцу, руски напредак је забележен у области између Соловјева и Бердичија, а борбе се настављају у околини Очеретина.

Оружане снаге Русије крећу се северно и јужно од Нетајлова, проширујући зону контроле у околини села. Такође, на деоници Новомихајловка-Владимировка у правцу Угледарског, јуришне групе су заузеле неколико шумских појасева, ојачавајући своје позиције.

РУСКЕ ТРУПЕ СРАВНИЛЕ ФРОНТ У ОБЛАСТИ ВОЛЧАНСКОГ И ХАРКОВА! Напредују све брже и "чисте нацисте"

Извор: Правда.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА