Најновије

МОНСТРУОЗНО: Јелена Голубовић изјавила да је Исидора Бјелица добила што је заслужила (ВИДЕО)

Редитељка Јелена Голубовић, која се тренутно налази у ријалити програму "Хотел Малдиви", прекршила је сва правила пристојности и прешла све границе када је без имало осећања напала књижевницу Исидору Бјелицу, која се тренутно налази на лечењу у Швајцарској због карцинома.
Јелена Голубовић (Фото: Јутјуб)

Јелена Голубовић (Фото: Јутјуб)

Док Бјелица по трећи пут бије битку са опаком болешћу, Голубовићка у "Малдивима" наставља да је напада, не обазирући се на њено тешко здравствено стање. Наиме, у "Малдивима" се повела прича о списатељици, па је редитељка у нападу беса изјавила да је Бјелица добила што је и заслужила. "Највише мрзим када немаш ништа за кога да кажеш, онда кажеш добра је. А та иста Исидора Бјелица ми је остала дужна паре. Рекла сам, ко год је мене прешао, није добро прошао, па ни Исидора Бјелица. То сам јој ја и прогнозирала. На туђим сузама се не гради срећа, то је Бјелица урадила", рекла је Јелена, која себе иначе представља као велику верницу.
Monstruozna izjava Jelene Golubovic vezano za Isidoru Bjelicu!I to je ta "velika" Jelena,vernica i pravednica...! Podsetimo da gospodja Isidora Bjelica vodi najtezu bitku u zivotu,bitku protiv tumora....Pu Jelena,gade jedan! OPERA17 ALO! DNEVNE NOVINE Kurir Informer Telegraf Posted by Nenad Marinkovic Gasttozz - Pobednik on субота 4. јул 2015.
Прочитајте још:ПОГЛЕДАЈТЕ НОВУ УКУЋАНКУ „МАЛДИВА“: Учеснице су занемеле када су је виделе!НЕ ШТЕДЕ РЕЧИ: Укућани се смејали, док је Ружица прозивала Миљану
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА