Најновије

НОВИ СКАНДАЛ У ВАТИКАНУ: Полиција након хомосексуалних оргија, открила предозираног папиног саветника!

Још један скандал потреса ових дана Ватикан, након што је ватиканска полиција наводно упала и прекинула хомосексуалну оргију у стану који припада Конгрегацији за доктрину вере – Одељењу чија је обавеза да се бави педофилијом и сексуалним злостављањима.

Папа Фрања (Фото: Јутјуб)

Наиме, италијански лист Il Fatto Quotidiano је објавио тврдњу да је полиција "упала" у стан који припада Конгрегацији за доктрину вере и том приликом затекла предозираног једног од станара тог објекта, секретара кардинала Франческа Кочопалмериа, шефа Савета за законодавне послове Понтификата и једног од главних саветника папе Фрање.
Поменутог кардинала је наводно папа Фрања лично препоручио за бискупа, али ће га овај инцидент, од којег се оправља, изгледа скупо коштати.
Ил Фатто Qуотидиано наводи да је папа био "веома бесан" када је сазнао за овај случај, који се догодио готово истовремено са подизањем оптужнице због педофилије против кардинала Џорџа Пела, који се тренутно духовно опоравља и чека суђење у једном самостану.
Светски медији преносе да папа, иначе, спрема да спроведе низ реформи, али је та његова намера наишла на велико противљење ватиканских конзервативаца.
Пет немилих инцидената који су се догодили у Ватикану у последње време створили су турбуленције, што, како се наводи, иде у прилог онима који тврде да је папа изгубио кредибилитет у очима многих.
Прочитајте ОВДЕ зашто сви жељно ишчекују сусрет Путина и Меркелове?
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Велики скандал потреса ових недеља католичку цркву.За пдеофилију је оптужен кардинал из Аустралије, један од папиних најближих сарадника...
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА