Најновије

КИМ ПОРУЧИО ТРАМПУ: Судбина америчких грешника завршава овде (ФОТО/ ВИДЕО)

Северна Кореја објавила је снимак с упозорењем Трамповој администрацији да "од сада држе отворене очи и уши", који приказује високе безбедносне службенике како горе у ватри.

Ким опет прети Трампу (Фото: Јутјуб)

Снимак између осталог приказује Доналда Трампа како гледа према гробљу пуном белих крстова уз упозорење: "Судбина америчких грешника завршава овде".
Видео такође приказује ракету Северне Кореје која лети према америчкој територији Гуам који је раније планирала да нападне. Оштро упозорење је објављено уочи заједничких војних вежби САД и Јужне Кореје које су почеле у понедељак.

 
На снимку се каже и да се "САД хвале да на њихову територију у 150 инвазија није пао ниједан метак, САД, које су злостављале и мучиле људе из других држава и прети им само једна заповест вође Северне Кореје".
"Морају да живети широко отворених очију и ушију јер не знају када ће их погодити ракета Hwasong-12, током дана или ноћи", пише на снимку.
 
"Све што Северна Кореја треба да уради је да стави руку на дугме и притиснути га у правом тренутку. САД ће живети у страху и агонији цело време. Добро ће да се зноје се по овом врућем летњем времену".
Трамп је нашао болну тачку Кине, а последице таквог рата осетио би цео свет!Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: index.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА