Најновије

ТЕРОР СЕ ШИРИ АМЕРИКОМ: Трампа пореде с Хитлером! Камењем и боцама на полицију током протеста у Фениксу (ВИДЕО)

На транспарентима против шефа Беле куће писало је "Отровни Трамп" и "Ставите га у затвор" и на некима од њих амерички председник је представљен са брковима налик на оне које је имао нацистички вођа Адолф Хитлер.

Полиција баца бибер спреј на демонстранте (Фото: Јутјуб)

Полиција Феникса у Аризони саопштила је да је ноћас користила бибер спреј како би растерала демонстранте окупљене на митингу против председника САД Доналда Трампа, након што су учесници протеста почели да гађају полицајце камењем и боцама када је Трамп завршио говор у конгресном центру.
Ројтерс преноси да полиција није навела колико се демонстраната окупило, али су локални медији из Аризоне јавили да се ради о неколико хиљада људи, док је неименовани очевидац за Ројтерс изјавио да је видео барем једну особу која седи на плочнику са лисицама на рукама.
Ројтерс наводи да је полиција позвала демонстранте да се разиђу, што је већина и учинила, док десетине припадника интервентне полиције у пуној опреми и са штитовима у рукама покушава да центар Феникса "очисти" од преосталих учесника протеста.
АП наводи да је у ниском лету полицијски хеликоптер надлетао демонстранте. Наводи се да је полиција помоћу барикада претходно успевала да држи раздвојеним присталице и противнике Трампа.

Са друге стране, пензионисани полицајац из Феникса Ренди Хатсон стајао је седам сати у реду како би дочекао Трампов говор.

"Он је први председник за којег ја за мојег живота осећам да прича оно што мисли и говори из срца. Он каже то што треба да се каже", рекао је Хатсон.
Прочитајте ОВДЕ у којим су градовима САД одржани насилни протести, због чега и са каквим жртвама.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ситуација у Фениксу је веома ужарена, полиција потискује демонстранте користећи сва расположива средства.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА