Најновије

ДАЧИЋ: Ја ћу ускоро у пензију!

Мој Лука добро је говорио, а ја ћу ускоро у пензију.

Дачић (Фото: Јутјуб)

Овако је лидер социјалиста Ивица Дачић прокоментарисао први партијски и политички задатак који је његов наследник имао јуче у Паралији, где је предводио делегацију СПС која је у овом месту обишла Канцеларију коалиционог партнера Јединствене Србије.
Лука Дачић је пре месец дана постао пунолетан и званично се прикључио јату социјалиста, а његова јучерашња политичка "промоција", приликом које је дао изјаву и о савезу са ЈС, изазвала је велику пажњу јавности:
- ЈС и СПС су као једна партија, јер ми смо братска коалиција. Дошао сам са активистима СПС да помогнемо ЈС и Драгану Марковићу Палми да приме што више наших грађана. Овде у Паралији се заиста сви осећамо као код своје куће и чини ми се да има више Срба него Грка - рекао је Лука, који је 5. јула напунио 18 година, и тада је и добио чланску карту СПС.
Марковић, који је Луку представио као шефа делегације СПС, поручио је да је Канцеларија ЈС у Паралији једина таква "испостава" неке политичке партије из Србије ван граница наше земље:
- Канцеларија ради већ трећу годину са само једним циљем, а то је да помогне сваком грађанину Србије, без обзира на страначку, националну или верску припадност. Шутановац најављује паклену јесен и рушење власти на улици. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дачић шокирао Србију- Једино решење је подела Косова!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА