Најновије

ГОСТ ШОКИРАО У ЕМИСИЈИ: Лажљиве политичаре осудити на смрт, забранити рад приватних извршитеља (ВИДЕО)

Игор Јакшић, председник организације "Живи зди" и Јака народна Србија затражио је увођење смртне казне за политичаре које прекрше обећање и преваре народ. Он је гостујући у емсији " продукције "HelmCast" затражио забрану рада приватним извршитеља које је назвао "противуставнном и криминалном органзацијом".

Скупштина Србије (фото Јутјуб)

Јакшић је рекао да приватни извршитељи харају Србијом и навео пример где на казну од 3600 динара приказују 300.000 трошкова извршења.  Он је у емисији навео једног од извршитеља за кога тврди да је учествовао у изради закона, а који је током 2016. зарадио милион евра. Јакшић је рекао да је српски закон написан по предлогу који је дала организација Џорца Сороша.

Јакшић у емисији износи низ оптужби на рачун власти Александра Вучића, али и лидера СРС Војислава Шешеља. Он је за садашњу ситуацију на КиМ, осим СНС-а, оптужио и Бориса Тадића, Сашу Јанковића и Вука Јеремића који су, како каже, изнели Косово из уједињених нација и дали овлапћење Бриселу да решава косовско питање. Он у месији продукције "HelmCast" говори и о раду безбедносних служби у Србији и утицају НАТО, односима Србије и Русије и односу Путина према српском народу. Како су напредњаци преварили народ и слагали да је Путин подржао коалицију Српске листе са Харадинајем погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Братислав Живковић о томе шта треба радити са НАТО војницима у Србији.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА