Најновије

РАДУЛОВИЋ УНОСИ РАЗДОР У ОПОЗИЦИЈУ: Нема "колона", а Ђилас...

Лидер покрета "Доста је било" Саша Радуловић објавио је на Твитеру да за њега и његов покрет сарадња са Драганом Ђиласом на градским изборима није могућа.

Саша Радуловић (Фото: Медија центар)

Име бившег градоначелника се све чешће спомиње у медијима у контексту предстојећих избора у Београду, а након што је лидер Покрета слободних грађана Саша Јанковић рекао да је отворен за разговоре са Ђиласом, Радуловићева порука је нови знак да ни на овим изборима неће доћи до уједињења тзв. "грађанске опозиције".
Како је навео Радуловић, сарадња са Ђиласом није могућа јер је "узрок свих проблема у Србији партократија". 
"Партократија и братија су нам појеле државу, отеле друштво, уништиле институције. Партократија није настала доласком СНС-а на власт. СНС ради исто оно што су радили пре њих. Само 'боље'. Боље за њих, горе за грађане. Сарадња са партократијом која је била на власти, сада се преобукла, па би поново, јер је СНС гори од њих, за ДЈБ није опција", навео је Радуловић. 
Лидер покрета ДЈБ такође је на свом профилу навео да се Ђиласу "због новца" отвара простор у медијима. 
"Када имате новац, када су вам странке дужне новац, када су нови људи зарад новца кога немају спремни да вам дају простор да се вратите. Када су медији којима такође треба новац, спремни да зарад њега крену у кампању за вас, па почињу да вас промовишу као наду и промену. Када вас власт промовише као свог главног противника, даје насловне странице, говори о вама, ствара простор да се вратите. Неће моћи", навео је Радуловић. 
Подсетимо, Саша Јанковић је рекао да је са Ђиласом могућа сарадња и да је он један од "прихватљивих кандидата".  Погледајте ОВДЕ шта је Зорана поручила Вулину. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Радуловић говорио о уџбеницима:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА