Најновије

МИЈАИЛОВИЋ О ЗВЕЗДИ: Зашто су у Евролиги били 16, а ми 11. када су тако добри?!

Завршена је сезона и време је да се подвуче црта. Када је реч о Партизану, нема практично ничега због чега би навијачи могли да буду срећни. Црно-бели су изгубили сва три трофеја после окршаја са највећим ривалом, Црвеном звездом (у Купу Радивоја Кораћа, АБА лиги и Кошаркашкој лиги Србије), а такође изостао је искорак у Евролиги, где су завршили на 11. месту.

После скандала на другом мечу финалне серије домаће лиге, кренула су саопштења из оба табора, као и “препуцавања” путем медија на релацији председника “вечитих” ривала – Небојше Човића и Остоје Мијаиловића. Први човек црно-белих био је гост у подкасту “Телцаст” који води новинарка Миња Милетић и говорио о минулој сезони.

Најпре је говорио о резултатима свог тима.

– Ово је једна лоша сезона која ће нас и финансијски да поремети наредне сезоне, наредних година, али то је кошарка. Имали смо десетак утакмица. На пример, прва утакмица у Пиреју кад смо од Олимпијакоса изгубили на кош разлике, мени је била увертира да ће сезона да буде на клацкалици, а кад је клацкалица, може да оде на једну или другу страну – рекао је он.

Дотакао се Мијаиловић и Црвене звезде.

– Експертиза прве утакмице (финала плеј-офа АБА лиге прим. аут.) показала је како су добили прву утакмицу, а све остало је последица. Зашто су у Евролиги били 16, а ми 11. када су тако добри? Страшно су добри… И ми и они смо ове године подједнако лоши. Ми нисмо оправдали очекивања наших навијача и улагача, као и свих нас кроз спортске резултате. И сад ће мени неко да каже: “Ти си крив”. Наравно да јесам, али нисам дао лошије него чак и боље услове него прошле године.

Председник Партизана рекао је да је грешка што нису повећали уговор Матијасу Лесору који је прешао у Панатинаикос и освојио Евролигу.

– Можда је била погрешна одлука што смо довели два јефтинија играча, а нисмо платили три пута већи уговор Лесору. То је економско питање, али како год се то звало, не могу да кажем да наша организација не ради – рекао је Остоја Мијаиловић.

РУСИ ХИТНО РЕАГОВАЛИ НА ГРАНИЦИ! Огласио се украјински генерал и признао све

Извор: Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА