Најновије

ЈОШ 400 МЕТАРА ДО ПОБЕДЕ! Сиријска војска надомак стратешког узвишења, разбијена одбрана џихадиста ИД! (ВИДЕО)

Сиријска арапска армија (САА) успела је да постигне нови напредак у регији Ал-Сафа у јужној Сирији, данас, након жестоке 24-сатне борбе са снагама Исламске државе (ИД).

Сиријска војска на Ал Сафи (Фото: Јутјуб)

Подстакнута снажним руским ваздушним нападима, Сиријска арапска војска започела је контра-офанзиву тако што је заузела положаје Исламске државе у области Каср Шеик Хусеин. Након серије интензивних сукоба овог јутра, Сиријска арапска војска успела је да разбије линију одбране Исламске државе, што је резултирало ослобађањем неколико тачака у области Каср Шеика.

Према војном извештају из града Сувајде, сиријска војска је за време борбе убила више од десет милитаната, а истовремено уништила најмање једно техничко возило које је припадало терористичкој групи. Извештај је додао да је сиријска војска сада на мање од 400 метара од успоставе контроле ватре на читавим подручјем Ал-Сафе.

Бењамин Нетањаху иде у Москву. Погледајте ОВДЕ шта је разлог такве одлуке израелског премијера.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Више не морате да се излажете ватри непријатеља и да ризикујете сопствени живот. Митраљез којим управља компјутер права је ствар за борбу против терориста.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА