Најновије

Дачић је добио честитку из далеке Кине, ево шта пише у њој

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић добио је честитку од Централног комитета Комунистичке партије Кине поводом поновног избора за председника СПС на X јубиларном Конгресу.

Дачић (Фото: Јутјуб)

Како у честитки која је стигла на кинеском језику, уз превод пише, Комунистичка партија Кине је са радошћу примила вест да је Ивица Дачић председник СПС поново изабран за председника Партије.

- Комунистичка партија Кине је спремна да са Вашом цењеном странком, појача размену, продуби сарадњу и да заједничким снагама изградимо нове међупартијске односе који ће тежити заједничким интересима, узајамном поштовању и подучавању како би заједно промовисали даљи развој кинеско-српског свеобухватног стратешког партнерства. Желимо да Социјалистичка партија Србије постигне још већи успех за просперитет и јачање земље Србије, срећу и здравље народу - наводи се у честитки Централног комитета Комунистичке партије Кине.

Бивши Ђинђићев телохранитељ тврди да се Чеда дивио Шешељу, а од Шиптара је добио два "ролекса" због једног задатка. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дачић не очекује изборе: "Мој рејтинг већи од страначког"

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА