Најновије

ФАРМА ИЛИ ЗАТВОР: Ево да ли ће Кристијан за два дана морати на робију!

Уколико се српски суд буде држао слова закона Кристијан Голубовић неће 3. октобра морати (како је раније најављено) да оде у затвор на дослужење правоснажне казне од 4 године и једног месеца робије.
Кристијан Голубовић (Фото: ТВ Пинк)

Кристијан Голубовић (Фото: ТВ Пинк)

Како открива Голубовићев правни тим “Кристијанова молба, према закону о извршавању кривичних санкција одлаже извршење”, а његова молба је поднета у року и има све неопходне елементе да буде усвојена. – О Кристијановој молби за одлагање ће данас (2. октобра или у понедељак (5. октобра) да буде одлучивано, каже Кристијанов адвокат Гвозден Гргур и додаје: – Према закону о извршавању кривичних санкција молба одлаже извршење, уколико је основана. Ако му молбу ипак одбију Кристијан има права у року од три дана да се жали председнику Вишег суда, а он потом мора у року од три дана да одлучи. Тако да Кристијан не би требало да 3. октобра да напусти Фарму и јави се на издржавање. Голубовићева молба је основана по члану 59. став 7 Закона о извршавању кривичних санкција, а ослања се на чињеницу да Голубовић има важећи уговор са РТВ Пинком о започетом послу. – Никоме до сада нису одбили захтев по том члану и ставу, осим кад се установи да неко има фиктиван уговор, а ово види цео свет да није фиктиван, већ да је Кристијан заиста учесник у послу који се зове ријалити шоу и био би преседан да се донесе било каква другачија одлука. Он је дао суду оригинални уговор са Пинком, наводи адвокат Гвозден Гргур из Кристијановог правног. Свој став на исту тему нешто раније дала је и Ивана Ромић, портпаролка Првог основног суда у Београду: – О молби за одлагање биће одлучено када истекне пероид на који му је по претходној молби одобрено одлагање ступања на издржавање казне. Голубовић, као и сваки окривљени, може до тог рока да повуче или измјени молбу – рекла је за Мондо Ивана Ромић, и додала да Кристијан има право да поново поднесе молбу: – Голубовић може поново да поднесе молбу, јер то право није ограничено и сваки осуђеник може да подноси молбу неограничен број пута. О молби одлучује суд – прецизирала је Ивана Ромић. Дакле, уколико се не деси нешто непредвиђено (а не постоји ниједан једини разлог) судећи омиљени српски фармер и човек који је постао прави телевизијски феномен ће, по свему судећи на извршење затворске казне ићи тек по завршетку ријалитија, а то значи током 2016. године.
Прочитајте још:НИЈЕ ЗА ОСЕТЉИВЕ: Ево како стварно пева Маца Дискреција! (ВИДЕО)ЗВУЦИ ПАКЛА: Овако звучи Траволтин „Брилијантин“ у метал фазону (ВИДЕО)
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА