Најновије

ПУТИН: Активност екстремиста 2017. године порасла за пет процената (ВИДЕО)

Активност екстремиста у 2017. години порасла је за пет процената, што говори да је неопходно одлучно пресецати све активности таквих групација, изјавио је председник Русије Владимир Путин.

Путин (Фото: kremlin.ru)

Он је на састанку са представницима Министарства унутрашњих послова Русије рекао да је то приоритет безбедносних органа Русије.
Руски председник је истакао и да екстремисти користе методе ширења националне и религиозне мржње путем друштвених мрежа, као и да у своју мрежу увуку нове и младе чланове.
„Морамо одлучно да станемо томе на пут, да организаторе таквих акција приводимо правди, морамо спречавати све незаконите акције када је реч о раздору друштва и дестабилизацији ситуације у земљи“, истакао је Путин.
Он се осврнуо и на предстојеће председничке изборе и организацију Светског првенства у фудбалу, нагласивши да је неопходно осигурати максималну безбедност људи у том периоду и то на највишем могућем нивоу.
Москва неће још дуго трпети свакодневно гранатирање Дамаска и околине од стране милитаната из Источне Гуте, рекао је Владимир Путин након састанка са Себастијаном Курцом. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Восток

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА