Састојци:
400 г исечених јагода,
100 мл сока од поморанџе или јабуке,
30 г просејаног шећера у праху,
450 г пишкота, 100 г маскарпонеа,
100 г шлага
Припрема:
Измиксајте 150 г јагода, сок од поморанџе или јабуке и 2 кашике шећера у праху у блендеру док не добијете глатку смесу. Одвојте две кашике те смесе. Пишкоте ставите на велики тањир па прелијте остатком смесе. Маскарпоне и преостали шећер у праху седините у великој чинији. Умешајте умућен шлаг. Стављајте ред пишкота, ред крема од маскарпонеа па ред јагода. На врх ставите одвојен део смесе. Пријатно!
Рецепт за домаћу чоколаду прочитајте ОВДЕ.
Извор: Стил