Најновије

БРНАБИЋ НАЈАВИЛА: Поново ће се испитати докторат Синише Малог! По трећи пут! А Ако треба...

Премијерка Ана Брнабић најавила је данас да ће Универзитет у Београду поново да образује комисију која ће испитати да ли је докторат будућег министра финансија Синише Малог плагиран и то ће бити, како је рекла, трећа контрола његовог доктората.

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

Брнабић је то рекла током посебне седнице скупштине посвећене избору Малог за министра након питања посланика о његовој некомпетентности с обзиром на афере које су се појављивале у медијима, као и сумње да је његов докторат плагиран. 

Наиме, посланик Јован Јовановић осврнуо се на аферу око плагирања доктората и новогодишње јелке и додао да се избором Малог за министра шаље лоша порука. 

Одговарајући посланику Јовановићу око плагирања доктората, Брнабић је рекла да је комисија већ два пута потврдила да "докторат није плагиран, односно да је аутентичан, али ако треба и трећи пут...".

"Али, ви сте у праву, ово треба гурати, ако треба и сто комсија, да докажу да сте ви у праву, то тако треба и то је владавина права. Постоје принципи и владавина права не може да се мања из дана у дан, ова Влада Србије поштује владавину права", рекла је Брнабић. 

Она је још додала да је он био најбољи студент, као да ће Универзитет у Београду поново да образује комисију која ће испитати његов докторат. 

То ће бити трећа комисија која ће се тиме бавити, а како је рекла, "ако вам се и та не свиди, тражићете и четврту".

Прочитајте ОВДЕ ко ће водити Београд после одласка Синише Малог.

Извор: Курир/Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Брнабић: Синиша Мали је успешан градоначелник и мој пријатељ.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА