Најновије

ДА ЛИ СУ ОВО ВЕЛИКЕ ВУЧИЋЕВЕ ПОБЕДЕ? Ево шта је урадио од Србије!

"Није питање какву ће одлуку донети Карате савез Србије, по питању учешћа тзв. Косова на ЕП у Новом Саду, већ ко је довео Србију и њене спортске савезе у овакву понижавајућу ситуацију.", питају из Двери.

Александар Вучић и Рамуш Харадинај (фото: архива)

У Новом Саду се од 9. маја одржава Европско првенство у каратеу на којем је најављено и учешће спортиста који ће представљати лажну државу Косово, а из Карате савеза Србије истичу да „се интензивно ради на томе да се испоштују препоруке Владе Србије које се односе на наступање Приштине“.

- И док сви постављају питање да ли ћемо опет доћи у ситуацију као са рукометном утакмицом у Крагујевцу када је и Србија требало да игра без националних симбола, Двери постављају питање како је до свега овога уопште дошло. А одговор је одлукама наше власти и потписима стављеним у току преговора у Бриселу. Силне „победе“ које смо у тим преговорима остварили довеле су нас у ситуацију да на међународним спортским манифестацијама у нашој држави, наша јужна покрајина наступа са посебном репрезентацијом. У исто време наши спортски савези су стављени пред свршен чин – ако одбију учешће лажне државе Косово, биће кажњени од међународних спортских савеза, а ако прихвате доводе све нас у понижавајућу ситуацију – истичу у Дверима.

Ако Вас занима како искрене патриоте воле Косово и Метохију, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

А како је Александар Вучић бранио Бриселски споразум и велику “победу” пре пет година, можете да видите у овом видеу.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА