Најновије

ДЕСНИЧАРИ ПОРУЧУЈУ: Не играјте се опет са нашим стрпљењем, Косово неће играти у Новом Саду!

Према наводима иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије“ спекулације о могућем учешћу карате репрезентације такозване државе Косово на европском првенству које ће се одржати од 09 – 13 маја ове године у Новом Саду постају све реалније по најавама званичника карате савеза како оних у Приштини тако и у Београду.

Иницијатива "Нема предаје Косова и Метохије" (Фото: Јутјуб)

После најављене утакмице рукометашица у Крагујевцу а затим у Ковилову не тако давно, која је отказана у задњем моменту, на реду је нови покушај имплантације „Косовске“ независности у нашој земљи каже за Дневну Газету један од покретача иницијативе Немања Петровић.

„Очигледно је план власти у Србији да упорним гурањем оваквих догађаја сломе отпор народу и њиховим сталним организовањем досаде становништву које би на крају и поклекло и дозволило одигравање оваквих утакмица. Њихово упорно наметање „Косовске“ независности као реалности коју српски народ треба и мора прихватити почиње озбиљно да доводи до нестабилности у земљи иако се они труде да преко својих медија то оповргну правећи лажне афере којима скрећу пажњу јавности“ каже Петровић.

Као и ономад у сусрет рукометашке утакмице нећемо остати у фотељама и гледати како понижавате српски народ на све могуће начине, у то будите сигурни најављује Петровић. И овога пута ћемо устати, дићи свој глас а и цео Нови Сад како би спречили најављено учешће репрезентације такозване државе „Косово“ на овом турниру.

Играте се нашим, а и стрпљењем целокупног српског народа изнова и изнова, али Вас то неће довести до циља у то будите уверени. Овом приликом обавештавамо како Новосађане тако и целу Србију да уколико буде потребно блокираћемо цео град да до најављеног учешћа „Косова“ не дође. Ипак позивамо како Карате Савез Србије тако и надлежне органе да на време и сами спрече догађај чијим би одигравањем прекршили Устав републике Србије јер у супротном ми ћемо тај Устав бранити по сваку цену, стоји у данашњем саопштењу иницијативе!

Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је министар Ненад Поповић својом изјавом увредио један број грађана Србије. Више о овом инциденту у Влади Србије читајте ОВДЕ.

Извор: Дневна Газета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Протест иницијативе “Нема предаје Косова и Метохије” испред телевизије Хепи, поводом Марићевог интервјуа са ратним злочинцем Рамушом Харадинајем

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА