Најновије

НЕ МОЖЕ ИМ НИКО НИШТА: Реал ни са играчем више није успео да победи Барселону

Фудбалери Барселоне и Реал Мадрида играли су нерешено 2:2 у последњој данашњој утакмици 36. кола шпанске Примере.

Меси на мечу са Реалом Фото: Бета/АП

Меч на стадиону Камп ноу није имао велики такмичарски значај, већ је више био ствар престижа, с обзиром на то да је Барселона већ освојила шампионску титулу, а Реал је осигурао пласман у Лигу шампиона.

Домаћин је боље почео утакмицу и повео преко Луиса Суареса 10. минуту, али су Мадриђани само четири минута касније узвратили преко Кристијана Роналда.

На полувреме се отишло при резултату 1:1, а Барселона је у последњим секундама првог дела игре остала с десеторицом играча на терену, пошто је Серђи Роберто у једном дуелу песницом у главу ударио Марсела.

Иако су имали десеторицу играча на терену, Каталонци су после само шест минута игре у другом делу поново дошли до предности, а после добре контре гол је постигао Лионел Меси.

Иако је Барселона имала благу теренску иницијативу после другог гола, Мадриђани се нису предавали, па су после сјајног ударца Герета Бејла у 72. минуту са ивице шеснаестерца дошли до изједначења и тако поставили коначан резултат.

Раније данас је Еспањол савладао Атлетико Мадрид на "Ванда Метрополитану са 2:0, Алавес је лако добио Малагу (3:0), док је Хетафе у Лас Палмасу "минималцем" стигао до три бода (0:1)

(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА