Најновије

БАБИЋ ПРЕСРЕЋАН У ЗВЕЗДИ: Све оно што један фудбалер може да пожели...

Фудбалер Црвене звезде Срђан Бабић рекао је данас да се његова екипа неће опуштати у последња два кола, упркос томе што је освојила титулу.

Срђан Бабић Фото: ФК Црвена звезда

- Не опуштамо се, имамо још две утакмице до краја и желимо да остваримо обе победе. Сада се припремамо за гостовање у Новом Саду. Играо сам у Војводини, знам да су квалитетна екипа, али Звезда свакој утакмици и сваком противнику приступа на исти начин, са огромном жељом да победи. Тако ће бити и у недељу, верујем да ћемо нашим навијачима приредити лепу фудбалску представу са доста голова", рекао је Бабић за клупски сајт.

Звезда је пре два кола обезбедила 28. шампионску титулу.

- Изузетно сам поносан што сам у овако успешној сезони за Црвену звезду забележио 30 наступа. Искрено, нисам могао да се надам када сам на лето дошао у клуб да ће се све овако одвијати. Учешће у Лиги Европе, невероватна подршка навијача, победа у дербију и освојена шампионска титула – све оно што један фудбалер може да пожели. Са минутажом коју сам забележио током сезоне могу да кажем да сам дао свој допринос и то је нешто чиме ћу увек моћи да се дичим - казао је Бабић.

Посебно је истакао навијаче црвено-белих.

- Док не дођете у Црвену звезду можете само да сањате да имате такву подршку са трибина, а када први пут истрчите на Маракану осећате се као да можете да полетите. Невероватно је колико нас подршка наших навијача носи на терену. Ова титула је освојена захваљујући њима и желео бих да их позовем да дођу у што већем броју 19. маја како бисмо сви заједно прославили велики успех - рекао је Бабић.

(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА