Најновије

ГОРЕЋЕ НА МУНДИЈАЛУ: Амбасадорка СП оставља без даха (ФОТО, ВИДЕО)

Иако је задатак свих амбасадора Светског првенства исти – промовисање највећег фудбалског догађаја на планети по систему „испричај, прикажи, инспириши“, сви прижељкују да баш код њих наврати амбасадорка из Ростова на Дону, Викторија Лопирјова!

Викторија Лопирјова фото: Принтскрин

Алексеј Сорокин, изврши директор организационог комитета СП у Русији, лепо је дефинисао улогу својих амбасадора: „Постоје амблеми и симболи наменски створени од стране уметника и дизајнера а постоје и потпуно другачији симболи. То су људи који отелотворују вредности и квалитете спорта и земље домаћина“.

Због тога је и Русија из сваког града у којем се играју утакмице Мундијала, а има их 11 (Калињинград, Казањ, Москва, Нижњи Новгород, Ростов на Дону, Санкт Петербург, Самара, Саранск, Сочи, Волгоград и Јекатеринбург), за промотере именовала по неколико познатих личности – активних или бивших спортиста, уметника, новинара, музичара, ТВ лица...

Такође, на федералном нивоу је изабрано још 15 славних особа међу којима су Игор Акинфејев, Алексеј Смертин, Сергеј Семак, певачица и глумица Зара, а ту је и један хор – Козачки хор из Кубања.

Без обзира на то што међу њима има вишеструких олимпијских шампиона и много познатијих имена, чини се да светски медији највише пажње поклањају Викторији Лопирјовој, 34-годишњој манекенки и водитељки (и то баш спортских емисија о фудбалу) из Ростова на Дону.

 

 

これまで色々な国を旅してきたので多少の事では驚かないのですが、日本の素晴らしさは予想をはるかに超えており、大好きになりました。皆様の暖かなおもてなしの心に感謝します。ぜひ日本の皆様もこの夏、ワールドカップを見にロシアを訪れ、私と同じように本当のロシアに触れて驚きを感じてください。🇯🇵 I travel a lot & it’s not often that I’m taken by surprise but Japan has captured my heart. I’d like to thank you for this extraordinarily warm welcome and I hope you all will enjoy a similar one this summer during the World Cup in 🇷🇺 Russia @fifaworldcup

Објава коју дели Ambassador Of FIFA WC 2018🇷🇺⚽️ (@lopyrevavika) дана


 

Где год да се бивша мис Русије из 2003. године појави, „све стаје“. Ова прелепа дама је чак била удата за фудбалера, играча „Краснодара“ Фјодора Смолова. Међутим, брак није потрајао – развели су се после годину и по дана.

Атрактивној плавуши је својевремено био поверен и задатак да води жреб за Куп конфедерација 2017. године, а британски „Дејли мејл“ ју је прошле године прогласио најпривлачнијом навијачицом на предстојећем догађају.

Занимљиво је да Вика, како је зову, није желела да пропусти прилику да се током турнира у Дубаију 2016, фотографише са својим омиљеним тенисером – нашим асом Новаком Ђоковићем, и пружи му подршку на „Фејсбуку“, речима „срећно на туниру“.

 


 

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА