Најновије

СЛОБА ИМА МОНСТРУОЗАН ПЛАН?! Одбио споразумни развод! А ово је разлог?

Судећи по неким знацима и мишљњу многих гледалаца "Задруге", певач Слоба Радановић, лажирао је раскид са Луном Ђогани, са којом је у ријалитију преварио супругу Кију Коцкар. Осим тога, он је одлучио и да се до даљњег не разводи од Кије Коцкар.

Слоба и Кија (Фото: Јутјуб)

Радановићу је, наводно, један од најбољих пријатеља, који је дошао на сахрану Кијиног оца, открио да ће Кија наследити очеву имовину и да је управо она главни фаворит за победу и добијање награде од 50.000 евра.

- Слоби је на сахрани пришао пријатељ, загрлио га и рекао: "Брате, не потписује папире за развод никако, она узима награду, а добила је и наследство. Хоће да убрза развод да не би делила то са тобом. Ништа не потписуј пре краја", било је све што је успео да му каже друг. И ове три реченице биле су му довољне да промени плочу и напрасно се приближи Кији - прича извор Српског Телеграфа.

- Радановић је осмислио пролонгирање развода како би захтевао половину Кијиног иметка. Кристина тек треба да добије наслеђе од оца, а за то ће бити потребно времена, тако да се неће развести све док имовина не буде преписана на њу. За овај Слобин план у почетку није знала ни Луна, али ју је убрзо упутио, те се она прикључила игри и раздвојила њихове кревете - додаје извор.

С друге стране, Слободан је задовољан јер за сада све тече по плану, али и даље страхује да Кија не позове адвоката и покрене причу о разводу, због чега је поприлично обазрив.

У прилог целој овој причи иде и чињеница да је неколико дана пре сахране Кристина јавно поручила адвокату да спреми папире за развод, што је, наводно, он и учинио. Међутим, како је Кристина била ван себе на испраћају свог оца док је примала саучешће, Слоба се након добијене информације обратио адвокату и рекао како су одлучили да сачекају још мало те да одложи развод.

Кија раскринкала Слобу и Луну! Није им пошло за руком да је обману! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Задруговизија 3: Слободан Радановић и Кристина Коцкар

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА