Најновије

Чанак има две жеље до краја лигашког дела Суперлиге

Тренер кошаркаша Партизана Ненад Чанак рекао је да његова екипа жели да се врати на "победнички колосек" после првог пораза у српском првенству.

Ненад Чанак фото: Бета

- После првог пораза, желимо да до краја овог лигашког дела првенства забележимо све победе и спремно дочекамо плеј-оф, а можда и неки кикс наших ривала. Верујем да смо из утакмице у Железнику доста тога научили и да ћемо против Динамика показати одређену реакцију. Динамик ће бити растерећен и ако уђе у добар шутерски ритам, може да нам направи проблеме. На нама је да им то не дозволимо - рекао је Чанак за сајт клуба.

Партизан ће у четвртак од 18.00 играти против Динамика у осмом колу Групе Б Супер лиге Србије. Кошаркаш црно-белих Вања Маринковић казао је да Партизан жели да се врати на победнички колосек.

- Желимо да се вратимо на победнички колосек и да покажемо добру игру. Динамик је екипа која добро игра, добро шутира и верујем да ће бити веома мотивисана против нас. Ипак, свесни смо улоге фаворита, али и начина на који морамо да приступимо утакмици како бисмо ту улогу оправдали - казао је Маринковић.

Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА