Најновије

Лалатовић: Били смо уплашени, то је психологија играча када се игра против великих тимова

Тренер фудбалера Чукаричког Ненад Лалатовић оценио је вечерас да је његова екипа била уплашена и да није показала квалитет у реванш утакмици против Партизана у полуфинала Купа Србије.

Ненад Лалатовић Фото: ФК Чукарички

- Био сам срећан када су промашили пенал, али нисам се лепо осећао, јер су моји играчи били уплашени, нисмо могли да станемо на лопту, да угрозимо гол Партизана, јер су играли превише висок пресинг. Ја сам им говорио "изађи, изађи", да покушамо да их изненадомо, нападнемо, постигнемо гол, јер да смо постигли гол ишли бисмо сигурно у финале, али не вреди... То је психологија играча када се игра против великих тимова, они се повуку, бранили смо се, али били су бољи - рекао је Лалатовић новинарима после утакмице.

Чукарички је елиминисан из Купа Србије, иако је из првог дуела имао вођство од 4:2 против Партиазана, али је вечерас у реваншу полуфинала изгубио са 2:0

- Партизан је данас био бољи противник, заслужено су ушли у финале и ја им желим да освоје трофеј. Губили су 4:2 после првог меча, а до 70. минута резултат је био 0:0. Моји играчи у последњих 20 минута нису могли да одговоре, а последњих 10 минута смо имали десеторицу играча на терену, јер смо имали пех с (Огњеном) Мудринским... То је фудбал - рекао је Лалатовић.

Партизан ће у финалу Купа Србије играти против Младости, која је укупним резултатом од 5:1 елиминисала Мачву.

(Извор: Бета)

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА