Најновије

ВЛАСТ И ОПОЗИЦИЈА СКОРО ПА СЛОЖНЕ: Мехо Омеровић, без обзира на крађу...

Посланица СРС Ружица Николић тражи на седници Одбора за људска и мањинска права да се на дневни ред уврсти предлог о разрешењу председника Мехе Омеровића.

Мехо Омеровић (фото: јутјуб)

Предлог Николићеве није прошао, јер је за гласао један члан одбора, против их је било седам, а четири члана нису гласала.

Она је образлажући свој предлог казала да је председник Одбора Мехо Омеровић "брутаном крађом козметике на франкфуртском аеродрому нанео велику штету Србији".

Наводећи да је стигао извештај немачке полиције, Николићева је казала да се може рећи је Омеровић "на најгори могући начин понизио Скупштину Србије и показао да је недостојан да води одбор". 

Иначе, одбором за људска и мањинска права на коме су се разматрали амандмани на предложене законе који се тичу заштите мањинских права и националних савета председавала је Маја Виденовић из Демократске странке. 

Председница Скупштине Србије Маја Гојковић рекла је недавно да је стигао извештај немачке полиције у вези са "случајем" Мехе Омеровића и објаснила да се посланик СДПС на франфуртском аеродрому позвао на дипломатски имунитет, те да је због пуштен.

Сада је јасно зашто Вучић има подршку Курца, погледајте ОВДЕ

Извор: ТАНЈУГ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић, некада и сада

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА