Најновије

МАРИЈА ЈАЊУШЕВИЋ ОШТРО ПО ВУЧИЋУ: Да ли ће Србија постати паркинг за мигранте (ВИДЕО)

Марија Јањушевић је питала данас у Парламенту председника Републике Србије да ли је свестан да својим изјавама о наводном територијалном интегритету Украјине угрожава односе Србије и Русије, што није добро у тренутку када Русија једина уз Кину штити интересе Србије у СБ УН.

Марија Јањушевић (Фото: Јутјуб)

Она је додала да је сада све јасније да је посланик Иван Костић смењен са места председника Одбора за дијаспору и Србе у региону управо јер је тај Одбор, док је њиме председавао Иван Костић, организовао посету Наталије Поклонске, посланице Руске Думе са Крима.

Посланица Двери је питала и да ли председник остаје при свом ставу да Србија неће постати паркинг за мигранте. „У листу Политика видимо данима читамо о новој мигрантској кризи и пратимо изјаве званичника ЕУ, па ме занима шта ће председник урадити да заштити интересе грађана Србије“ – рекла је она и додала да поздравља да се мигрантима помогне да оду до дестинације до које су се упутили, али да треба да се забринемо због најава из Брисела да главни камп за њихов смештај треба да буде на северу Србије.

Јањушевић се осврнула и на ситуацију у Пријепољу и питала да ли су надлежни органи поступили по пријавама против Драгољуба Зиндовића и фантомске фирме Глобал партнерс плус преко које је из општинског буџета извучено 7,2 милиона динара грађана Пријепоља.

ОВДЕ погледајте шта је рекао Вучић о наставку дијалога са Приштином.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА