Најновије

КАД РУСИ ОВО ЗАПОЧНУ, ДОЛАЗИ КРАЈ РАТА! Прво ће нестати енергетски објекти, па фабрике дронова, а онда...

Летња руска офанзива ће се претворити у катастрофу за украјинске оружане снаге ако Кијев не промени своју стратегију, пише Форбс.

"Руске трупе тренутно планирају операције за нову офанзиву, која ће највероватније бити у потпуности покренута до јуна", пише медиј.

Напомиње се да ће Оружане снаге Русије испаљивати ракете и беспилотне летелице на украјинске енергетске објекте како би лишиле Оружане снаге Украјине могућност развоја и испоруке дронова на фронт. Поред тога, Русија сада повећава број својих трупа и опрема их новом напредном опремом.

Да би преживела, Украјина ће морати да промени своју тактику – престане да се ослања на артиљерију и пређе у дефанзиву, фокусирајући се на нападе пешадијом и оклопним возилима, наводи се у материјалу.

Раније је директор америчке Централне обавештајне агенције (ЦИА) Вилијам Бернс рекао да би Украјина могла да буде поражена у сукобу са Русијом до краја ове године.

Прошле недеље је главнокомандујући Оружаних снага Украјине Александар Сирски признао да се за Украјину погоршала ситуација на ратишту због активних акција Русије, која је, према његовим речима, почела да води офанзивне операције против по топлом и сувом времену, уз постизање тактичких успеха.

КАКО СУ АМЕРИКАНЦИ НАСАНКАЛИ УКРАЈИНЦЕ НА ФРОНТУ! Тотални фијаско пројекта "мејвен"- због овога је пропала контаофанзива Кијева?!

Извор: Информер.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА