Састојци:
500 г мешаног млевеног меса
1 чена белог лука
0,5 комад црног лука
2 кашике презли
1 комад јаје
350 г парадајз соса
0,5 шоље црног вина
1 веза босиљка
со
бибер
уље
Припрема:
У већој посуди помешајте месо, ситно сецкани бели и црни лук, со, јаје , презле и бибер. Рукама добро умесите све састојке. Оставите смесу да одстоји око сат времена у фрижидеру. Влажним рукама обликујте ћуфте, потом их пропржите на врелом уљу. Смањите температуру, па додајте парадајз сос и црно вино. Полако промешајте и оставите да се крчка око пола сата. Склоните са ватре и додајте ситно сецкан босиљак.
Рецепт за најпикантнији кромпир који ћете икада јести погледајте ОВДЕ.
Извор: recepti-kuvar.rs