Бисквит: 4 јаја, 220 гр оштрог брашна, 20 гр какаа, 120 гр шећера, 80 мл тамног пива, 80 мл уља
Фил: 500 гр, 70 одсто тамне чоколаде, 300 мл тамног пива, 300 мл слатке павлаке
Припрема:
Одвојите жуманца од беланаца. Жуманца пенасто умутите с 40 гр шећера, додајте уље, пиво и мешавину брашна и какаоа. Беланца измутите с остатком шећера, умешајте у смесу жуманаца и брашна. Пеците 20 минута.
Загрејте павлаку и пиво и прелијте преко насецкане чоколаде, па мешајте док не добијете глатку смесу. Прелијте преко охлађене коре.
Како да направите сами домаћу медовачу погледајте ОВДЕ.
Извор: Супер жена