Најновије

НАЈГОРИ У СЕКСУ: Бежите од мушкараца рођених у ова 4 знака!

Топла препорука је да што даље бежите од њих јер ако се нађете заједно међу чаршавима уопште вам неће бити свеједно.

Близанци 

Многи Близанци умеју да користе и мозак за време секса, што не може да одмогне. Међутим, мушкарци у овом знаку воле да се хвале и сами су врло спремни на акцију, али када дође до тог тренутка, одустају или се фолирају. Код њих је секс увек брзински, а у кревету су прилично себични.

Девица 

Знак који је највише испрозиван када је у питању суздржан и недовољно спонтан секс. Мушкарци су тешки перфекционисти и деси се да им ситан и небитан детаљ уништи потенцију. И стиде се или трипују као да их је свако на свету у том тренутку видео. То зна да буде тотална пропаст. Девице иначе воле да гледају, али често остане на томе…

Стрелац 

Карактеристика код мушких припадника знака Стрелца је по правилу авантуризам и експериментисање, а код женских баш напротив – традиционализам без много експериментисања. Дакле, лош секс овде произилази из превелике жеље једних за нечим новим, перверзним и узбудљивим и претеране жеље ових других, за класичним, здравим, али конвенционалним односом. Када им то није по вољи, Стрелци гледају да се што пре све то заврши, а онда побегну главом без обзира.

Рибе 

Рибе су иначе јако емотиван, дубок, сензуалан и сексуалан знак, а то може да се испостави као проблем и у сексу и у љубави. То је знак који највише ужива, али и највише пати у “сексу са емоцијама” (и то важи за оба пола), па потенцијалних проблема за акцију у кревету има и превише.
 
Kaко брзо да истопите сало на свом телу сазнајте ОВДЕ.
 
Извор: На длану

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Скривена камера која је шокирала лопове.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА