Најновије

СУКОБ ДОШАО ДО УСИЈАЊА! ТРАМП БРУТАЛНО ОДГОВОРИО РОХАНИЈУ: Никад више немој да претиш Америци или ћеш сносити несагледиве последице!

Амерички председник Доналд Трамп одговорио је на Твитеру на претње иранског председника Хасана Роханија, запретивши "последицама попут оних које су раније само поједини осетили".

Сукоб дошао до усијања (Фото: Правда)

У твиту упућеном Роханију, Трамп упозорава иранског лидера да "никада, не прети Сједињеним Државама" или ће истрпети "такве последице попут оних које су мало земаља у историји до сада осетиле".

Затим оптужује Роханија за "дементне речи попут насиља и смрти".
 
Председник Сједињених Америчких Држава је познат по својој слободној употреби великих слова како би нешто нагласио, али је ретко великим словима писао читаве твитове како је сада учинио.

Трампов твит долази као одговор на раније упозорење иранског председника Хасана Роханија, који је у недељу затражио од Вашингтона да се уздржи од провоцирања Ирана, уколико не жели "мајку свих ратова".

"Американци морају добро схватити да је мир са Ираном мајка свих мира, а рат са Ираном је мајка свих ратова", рекао је Рохани, додајући да би то могло само "довести до жалости".

Руски експерт зна зашто је Израел евакуисао „Беле шлемове“ из Сирије!  Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Кључни тренуци са конференције за новинаре Трумп-Путин

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА