Најновије

Живковић упоредио СНС са Хитлером (ВИДЕО)

Посланик и лидер Нове странке Зоран Живковић упоредио је јуче, током скупштинске расправе о изменама Закона о пензијском осигурању, напредњачку власт са Хитлеровим режимом?! Он је потом председавајућег Верољуба Арсића назвао "мајмуном и џукелом", замерајући што није било реакције на увреде које су му упућене.

Живковић (Фото: Јутјуб)

Свађа је уследила после говора посланика СНС Србислава Филиповића, који је рекао да су "напредњаци и Александар Вучић претходних шест година показали како се поштено и одговорно води земља" и поручио опозицији да погледају подршку коју имају на изборима:

- Она се мери статистичком грешком. Где сте ви, где смо ми, и како данас живе пензионери и запослени у Србији?

Живковић је одговорио да је тачно да су рејтинг његове странке коју води и њени резултати на изборима драстично мањи од резултата СНС, али је додао да је и "Хитлер имао одличне резултате у Немачкој пре почетка Другог светског рата".

Председавајући Арсић упозорио га је да ће, следећи пут, ако буде величао животно дело Хитлера, добити опомену.

- То је најгора могућа увреда. Ја сам увредио Хитлера горе него што је историја - добацио је Живковић, а Арсић му је изрекао опомену.

Реч је потом добио Филиповић који је казао да он може да устане, а да Живковић "после толико вињака не може никако", на шта се Живковић обратио председавајућем Арсићу:

- Јеси ли чуо ово мајмуне један? Јеси ли чуо ово, кретену? То ниси чуо, џукело.

У расправу се укључио и посланик ДС Балша Божовић, који је Арсићу рекао да није смео да дозволи да се посланици, било да представљају опозицију или владајућу већину, обраћају једни другима на такав начин.

Посланик СРС Немања Шаровић казао је да је председавајући одговоран, јер дозвољава да се износе увреде:

- Ви господине Арсићу треба да упутите те бивше чланове ДС да те своје кућне размирице и породичне расправе воде на неком другом месту. Није Скупштина место за то - рекао је Шаровић, алудирајући на то да су и Живковић и Филиповић били чланови ДС.

Путинове убојите звери погледајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА