Најновије

БРАТ ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА: На Косову и Метохији ништа више неће бити исто

После убиства Оливера Ивановића, на Косову и Метохији ништа више неће бити исто, рекао је Мирослав Ивановић, Оливеров брат и судија са дугогодишњим судским стажом. То убиство , навео је, променило је односе и на много вишем нивоу од породичног а утицало је изгледа и на односе Београда и Приштине.

Мирослав Ивановић (Фото: Јутјуб)

Мирослав Ивановић је изјавио да је данас страх у Косовској Митровици већи него што је то било пре убиства његовог брата те да људи имају потребу да причају о томе на сваком кораку па чак и на улици.

Оливер је упозоравао на тај страх и оно што изазива велико интересовање је чињеница да је он убијен у сред бела дана на месту које је покривено камерама, рекао је Мирослав и додао да је прошло годину дана а да су резултати истраге више него скромни.

Чим је истрага почела, и ја сам "почео да сумњам" да ће се касније појавити неко ко ће урадити све да јавност не сазна најважније информације у вези са убиством.

Очигледно је да је реч о политичком убиству а да мотив има блиске везе са убиством закључио је Мирослав Ивановић, брат убијеног Оливера.

Да ли ће председник Црне Горе одговарати за тешко кривично дело, погледајте ОВДЕ.

Извор: РТВ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мирослав Ивановић о убиству у Митровици

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА