Најновије

ПУТИН ОДУШЕВЉЕН СРБИЈОМ! ОБЈАВИО ЧАК 8 ТВИТОВА ИЗ БЕОГРАДА! Препун је утисака из српске престонице (ФОТО)

Руски председник Владимир Путин који је јуче посетио Србију, одушевљен је пријемом у српској престоници који му је приредио српски председник Александар Вучић са српским државним врхом, Српска православна црква, као и српски народ који је у импозантном броју дошао пред Храм Светог Саве да поздрави руског лидера.

Владимир Путин и Александар Вучић (Фото: kremlin.ru)

Импресије руског председника и његовог тима могу се видети и на званичној страници председника Русије на Твитеру. Објављено је чак 8 твитова, што говори о великој пажњи и значају који је руска страна дала сусрету двојице председника. Тaко је, најпре, твитована фотографија и објављен прилог са прве званичне тачке Путинове посете Београду - полагања венаца на Споменик ослободиоцима и споменик Црвеноармејцу.

Објављена је фотографија Владимира Путина са председником Србије Александром Вучићем у Палати Србија, са опширним извештајем о разговору двојице лидера, али и о веома важним међудржавним уговорима које су потписали представници две земље.

Путинов тим задужен за његов официјени Твитер налог није могао да не твитује и не објави фотографије првог сусрета свога шефа и малог шарпланинца Паше којег је Путину јуче поклонио предсеник Србије Александар Вучић.

Са највећим уважавањем објављена је фотографија свечаног чина одликовања председника Вучића орденом Александра Невског од стране председника Путина.

На Путиновом Твитер налогу су и детаљи са пресс конференције коју су двојица председника одржала после разговора.

Путинов тим издвојио је као важан и његов сусрет и разговор са председником Републике Српске Милорадом Додиком.

Ту је и твит са фотографијом Путина и нашег прослављеног редитеља Емира Кустурице, иначе доборг пријатеља руског лидера. За крај, објављен је и сет фотографија из Храма Светог Саве.

Путин се срео са Шешељем у Храму Светог Саве. Погледајте ОВДЕ како се одиграо тај сусрет.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Долазак Путина у Србију је можда и најважнији догађај 17. јануара у свету

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА