Најновије

ХОРОР! OТАЦ УБИО ЋЕРКУ, ПРЕЛЕПУ ТРБУШНУ ПЛЕСАЧИЦУ! Ножем је исекао на комаде, па њено тело ставио у... (ФОТО/ВИДЕО)

Кебаб-мајстор задавио је, па на комаде исекао своју прелепу ћерку, трбушну плесачицу, користећи један од огромних ножева којима ради на послу.

Дидем Дидо, атрактивну плесачицу, брутално је убио отац (Фото: Фејсбук/Didem Dido)

Хасан Услу из града Кесана у Турској ухапшен је због сумње да је своју ћерку Дидем (32) убио, а онда делове њеног тела закопао у оближњој шуми, преносе локални медији.

Хасан, који иначе прави кебабе, наводно је младу трбушну плесачицу усмртио након бурне свађе, током које је, како је рекао полицији, "Дидем је увредила њега и његову жену". Он ју је најпре удавио, па исекао њено тело на комаде, користећи један од својих огромних ножева.

Ставио је делове леша у замрзивач, да би их касније у ранцу односио у шуму и ту сахрањивао. Када је био готов, фрижидер је продао продавници половне опреме.

Стравични злочин је откривен након што је пронађена рука ове плесачице, замотана у новине. Полиција је уз помоћ паса трагача пронашла и друге делове тела, исечене веома прецизно и у једном покрету.

Њен отац је након тога ухапшен, али и мајка и млађа сестра, мада је сестра врло брзо пуштена. Хасан је све признао и показао полицији локације на којима је сахранио тело своје ћерке.

Нови велики економски слом прети свету. Погледајте ОВДЕ шта се спрема.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Злочин који је уздрмао Турску

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА