Најновије

АСАД: "Трамп је најбољи председник који је Америка икада имала", ево зашто ...

За сиријског лидера Башара ал-Асада, Доналд Трамп је најбољи председник којег су Сједињене Државе икад познавале, јер је отворен и не крије своје циљеве.

Асад (Фото: САНА)

Доналд Трумп је најбољи председник у историји САД-а јер отворено износи своје циљеве, попут спремности да преузме контролу над нафтним пољима, рекао је сиријски председник у интервјуу за сиријску националну телевизију.

“Он није најбољи због добре политике, али зато што је најтранспарентнији, отворено говори: “треба нам нафта”, “Желимо се решити тога и тога”, “тражимо услугу за коју нудимо новац”. То је политика Сједињених Држава. Шта може бити боље од искреног непријатеља?”

Судећи према његовим речима, амерички председници су и даље злочинци који понекад добивају Нобелову награду за мир, када у ствари служе интересима лобија.

У истом је интервјуу Асад изразио сумњу у смрт ал-Багдадија коју је 27. октобра најавио Доналд Трамп, а 31. октобра потврдио ИД. Према његовим речима, Вашингтон још није пружио доказе о смрти овог терористе. Амерички председник је такође рекао да су амерички војници елиминисали потенцијалног наследника ал Багдадија, али није навео његово име; ни место где је убијен.

"Русија и САД ће бити савезници и у Трећем светском рату". Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: logicno.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА