Најновије

ОЧАЈНИЧКИ ПОТЕЗИ ПРИШТИНЕ! Оптужили српске студенте за убиство Оливера Ивановића

Такозвана косовска полиција, након 22 месеца истраге, тражи помоћ јавности у идентификовању две особе за које наводе да су осумњичени у случају убиства Ивановића. То показује о каквим је неозбиљним људима реч - сматра Александар Вучић

Такозвана полиција Косова (Фото: kosovopolice. com)

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су два младића, које је полиција лажне државе означила као осумњичене у случају убиства Оливера Ивановића и позвала јавност да их идентификује, заправо студенти у Косовској Митровици. Додао је да су саслушани, да су се српским властима јавили сами, да су дошли с родитељима, и да су били спремни на полиграф.

Такозвана полиција, након 22 месеца истраге, тражи помоћ јавности у идентификовању две особе за које наводе да су осумњичени у случају убиства Ивановића, а који су, како тврде, усликани у северном делу Косовске Митровице на дан убиства Ивановића.

Вучић каже да то показује о како је неозбиљним људима реч у Приштини. Каже да је из архиве Безбедносне агенције извучена та фотографија.

Студенти из Прокупља

- Реч је студентима, ни о каквим убицама, Ивану Димитријевићу и Милошу Радосављевићу - један (Иван) рођен у Прокупљу са пребивалиштем у Куршумлији, који је студент у Косовској Митровици, на мастер студијама, навео је Вучић.

Милош Радосављевић, из Прокупља, такође с пребивалиштем у Куршумлији, студент је Техничког факултета у Косовској Митровици, а повремено борави у студентском дому у том граду, додао је.

Вучић је рекао да су обојица испитана, да су их довели отац и мајка кад су видели фотографију у медијима, као и да су били спремни на полиграф.

- Иначе, били су на колоквијуму - додао је.

Вучић је рекао да је истрага убиства Оливера Ивановића једно од кључних и приоритетних питања за Србију. Упркос чињеници да нам ни на који начин нису омогућили да водимо рационалну истрагу, ни приступ лицу места, додао је.

Шта се тачно десило приликом потписивања Дејтонског споразума? Тајну откривену после 24 године сазнајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА