Најновије

Знате ли шта значе звуци које мушкарци испуштају током секса?

Мушкарци имају цео репертоар звукова које производе током секса, мада понекад знају да остану сасвим тихи. Откривамо вам шта заправо значе ти "сексуални звуци"?

Илустрација (Фото: принтскрин)

Причање

Ваш партнер за време секса често говори "Дааа, тоооо, тако си секси, тако је добро!" или "Мала, тако си врућа, ух како си слатка!"? Ако је то случај, велика је вероватноћа да га узбуђује "прљави разговор". Разговарајте с њим о томе, можда би у кревету волео да чује нешто прљаво и од вас.

Ћутање

Ваш драги спада у тихе ликове? Без бриге, чак и ако не пусти глас за време секса, то не значи да му није добро с вама. Управо супротно: ако је тих, онда може лакше да контролише и одлаже оргазам.

Смех

Ако се ваш најдражи смеје током секса, можда је једноставно голицљив. Можда сте га сличајно додирнули по осетљивом месту? Једноставно, следећи пут припазите да му не дирате осетљиву ерогену зону.

Дахтање

Ако ваш партнер гласно дахће за време секса, могуће је да ће убрзо свршити. Ако желите да уживате мало дуже, онда га би требало да га умирите и лаганије се крећете.

Постоји само један једини знак да је жена доживела оргазам! А који је то знак прочитајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА