Најновије

EKСКЛУЗИВНО: Агенције за брачно посредовање - ево како то функционише у Србији (ВИДЕО)

Александра Бонић Пагхера испред агенције Куоре за брачно посредовање говорила је у емисији Хелм Каста о проблемима налажења партнера за брачни живот али и негативним појавама и преварама које врше поједине агенције.

Александра Бонић Пагхера (Фото: Helm Cast)

Она је објаснила да постоји много дивљих агенција за брачно посредовање и лажних огласа где се често наводе Рускиње и Албанке као савршене жене а заврши се тако сто се клијент ојади финансијски и емотивно, жене побегну назад одакле су дошле. Она препоручује да свако ко се одлучи на такав корак прво провери да ли је агенција регистрована.

Према њеним речима, да би дошло до успешног спајања људи потребно је бити искрен при попуњавању упитника. Истина о себи изнад свега, али оно сто је кључно веома битно је да се пронађу људи сличних интересовања, углавном тад долази до успешности, склапања везе или брака.

Са женске стране постоји велики проблем где жене у буквалном смислу избегавају реалност и траже принца на белом коњу, неко ко је леп, богат и да је ту да им обезбеди све. Код мушкараца је проблем што би многи искључиво атрактивне и лепе жене, наводи Александра Бонић Пагхера, али додаје да су се мушкарци ипак изменили и траже љубав, док жене на жалост не мењају свој став око принца на белом коњу.

Као један од већих проблема она наводи појаву све већег и агресивнијег феминизма у друштву да се мушкарци на жалост повлаче, све мање су сигурни у себе. Ипак она тврди да то не треба да их обесхрабри јер постоје и жене које су противнице агресивног феминизма.

- Тај агресивни феминизам на првом месту уништава саму жену јер и након 40-те године умишљају да су лепе и да заслужују много од мушкарца, али време на крају дође по своје и такве жене или остану саме и без порода или их хвата синдром дај шта даш – наводи Александра.

Које су још све мане у мушко женским односима и како то мењати погледајте шта је рекла Александра Бонић Пагхера у емисији ХелмКаст продукције.

Шта каже Бошко Обрадовић о злоупотреби жене од стране СНС сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА