Најновије

ВУЧИЋ: Боље да слушам увреде, само да не буде насиља

Упитан да ли ће држава нешто урадити поводом јучерашњег хаоса испред Скупштине града, Вучић каже да је запрепашћен коментарима, односно оправдањима.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

- Запрепастио сам се коментарима којима су неки људи покушали да оправдају своје насиље па су рекли да су хтели да предају неки папир. Ако и јесу, то се ради на другом месту. Шта ради Бошко Обрадовић испред Скупштине града? Нема никакво писмо, нити он има икакве везе са градском скупштином - упитао је председник Србије.

- Онда се догодила друга ствар, они су им рекли да не могу да изађу, вичући - блокада, блокада…Ко си ти да блокираш било кога? - наставио је.

- То што сам вас ја пустио да ме блокирате, не зато што нисам могао да изађем, већ зато што сам им пустио да се играју и мислио - боље да слушам увреде, само да не буде насиља, тако се понашају озбиљнији људи - рекао је Вучић.

После се, каже Вучић говорећи о представницима опозиције, праве паметни па узимају знакове.

- Зашто? Јер људи нешто раде, за разлику од вашег времена када се ништа није радило, то вам смета што људи раде 24 сата да заврше до септембра - истиче он.

Говорећи о представнику опозиције који је јуче током метежа испред зграде градске скупштине једној одборници претио шамаром, замахујући руком, Вучић каже да се тако нешто никада није догађало у Београду.

Рекао је и да је једино код нас у Србији могуће да нико не буде ухапшен након напада на полицију, поредећи Србију с Француском и протестима "жутих прслука". Ми смо, како каже Вучић, рекли - пусти, нека протестују.

- Знате ли како би упали у Би-Би-Си? С главом наопачке - казао је председник Србије.

Бошко Обрадовић послао жестоку поруку напредњацима. Погледајте ОВДЕ.

Извор: B92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић: Поносан сам на све што се ради у Београду

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА