Најновије

ИЗНЕНАЂЕНИ? Ево ко финансира главног америчког борца против Путина – Алексеја Наваљног!

Како Запад финнсира  `народне трибуне` и `борце против корупције` по земљама чију власт и преко њих дестабилизује и руши?

Алексеј Наваљни (Фото: Јутјуб)

Ово питање је сада најактуелније и најотвореније у Венецуели. Донедавно је било отворено и у Северној Македонији, а све до данас је актуелно у Србији.

У земљама које су `на нишану` унапред се онемогућава покретање било какве истраге о токовима новца којим се купују лажни опозиционари, лажни борци против корупције и лажне патриоте. Изузетак је Русија, иако је и она непрекидно на америчком `нишану`.

Московска телевизија НТВ објавила је документарни филм који је демаскирао финансирање Алексеја Наваљног, главног америчког борца против „Путиновог режима“ и шеф Фонда за борбу против корупције“.

Филм је плод журналистичке истраге, а показао је да је лаж и уверавање Наваљног да се он и његов фонд финансирају „добровољним прилозима обичних грађана“.

Испоставило се да главног америчког `отпораша` у Русији, као и његов фонд, финансирају богаташи, милионери који су побегли из Русије. Међу њима су браћа Дмитриј и Борис Зимин и Јевгениј Чичваркин.

Овај последњи је побегао из земље пре тачно десет година, а признао је НТВ да наваљном „редовно уплаћује новац“. Да обично уплаћује по 100.000 рубаља дневно, а да је последња уплата била већ – 250.000 рубаља.

Признао је и оно што је још важније:

„Ја сам само посредник. мени новац (за Наваљног) шаљу људи која не желе да се види да му они помажу новчано. Они новац трансферишу мени, а ја Наваљном. Прослеђујем му и јапанске јене, и британске фунте и евре“.

Московски политиколог Олег Матвејчев поводом ових открића је рекао:

„Наваљни се позиционира као независна фигура. А испоставља се, ево, да га великим сумама финансирају капиталисти. Он, наравно, те људе прикрива јер не жели да иза њега вире њихове уши“.

У истом документарцу је разоткривено и да се кћерка Наваљног бесплатно школује на америчком Стенфордском универзитету иако на то нема право.

Његови најближи сарадници такође нису сиротиња.

Леонид Волков, шеф изборног штаба Наваљног, има у Луксембургу део куће који вреди више од 700.000 евра.

Прочитајте ОВДЕ ко моли Трампа и за шта.

Извор: fakti. org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА