Најновије

ВЉОРА ПОЛУДЕЛА ЗБОГ ПАТРИЈАРХА И АСАДА: Ево каквих се глупости налупетала (ФОТО)

Патријарх Иринеј је посетио братски и мученички сиријски народ, а његова посета председнику Башару ал Асаду не престаје да нервира западне сатрапије попут такозваног Косова.

Патријарх Иринеј са Асадом (Фото: САНА)

Први је реаговао министар спољних послова лажне државе Беџет Пацоли, који је у бесу и немоћи излио све своје фрустрације на свом твитер налогу.

Он је написао да је Асад у госте примио патријарха који води цркву чији су званичници деведесетих благосиљали ратне злочинце и која држи српско друштво у "паралелном свету".

"Треба да посети Рачак, Избицу и Крушу и сусретне се са преживелима. Срам га било!", написао је Пацоли.

Одмах за њим се огласила и Вљора Читаку, амбасадорка такозваног Косова у Вашингтону. Њени ставови су наравно исти као и ставови америчког шерифског естаблишмента коме служи, па је и она "згађена" састанком поглавара цркве једне независне државе и председника друге независне државе. Две државе чија је независност тако дуго трн у оку Американцима.

"Башар ал Асад је примио у посету патријарха Иринеја, поглавара Српске православне цркве. Покушајте то да замислите" написала је Вљора на свом фејсбук налогу.

Шта друго рећи осим да је за похвалу што албански лидери имају времена да прате међународне посете поглавара СПЦ. Вероватно у својој безграничној параноји виде неку велику православну заверу председника Асада и патријарха Иринеја.

Лазански открио какви ужаси чекају Србију на седници Савета безбедности УН! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Србија данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА