Најновије

БОШКО УПАО НА "ПИНК"! Случајан сусрет Обрадовића и Жељка Митровића

Нестваран догађај десио се у четвртак, када је дошло до "блиског сусрета" између Бошка Обрадовића и Жељка Митровића! Прошло је све без инцидената иако су разлике у њиховим животним и политичким ставовима огромне. А ево како је све то изгледало.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Срђан Шкоро, наш познати новинар и сарадник Директно.рс, за следећи четвртак, 15. октобар (18 сати), заказао је промоцију књиге "Побуна", на коју је позван и Бошко Обрадовић. Међутим, лидер Двери је промашио недељу, мислећи да је промоција књиге опозиционог активисте у четвртак, 8, октобра, па је бануо на Дорћол Плац и имао шта да види: промоцију ТВ Пинк.

Кад је ушао, Обрадовић је забезекнуто видео - Жељка Митровића! Био је шокиран призором, баш као и ДЏ Жекс, али и сви остали "пинковци". Обезбеђење Вучићеве омиљене телевизије је помислило да је Бошко дошао да упадне, као што је то урадио прошле године на РТС-у.

Само смо се случајно блиско мимоишли, али је све прошло без проблема. Са обезбеђењем нисам имао никаквих проблема - рекао је Обрадовић о случајном сусрету.

Шокиран, Бошко је напустио Дорћол Плац присећајући се да је термин за промоцију Шкорове књиге, ипак, наредног четвртка, а згранут је остао и Жељко Митровић због незваног госта.

Зашто Русија последњи пут пружа руку Немачкој, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА