Најновије

ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ: Почела сам са 16, имам и 20 клијената дневно (ФОТО/ ВИДЕО)

Деветнаестогодишња Британка Ели гостовала је у шоу програму Adults only na Channel 5 телевизији, где је испричала како је са 16 година почела да се бави елитном проституцијом и како данас за један дан може да има и по 20 клијената.

Ели (Фото: принтскрин)

Ели за ноћ заради и по 200.000 динара, а незадовољна је само кад је у слабој кондицији или кад је карантин јер јој тада одласци у хотеле стају.

“Пријатељице ме зову девојка из хотела. Па, заиста, мислим да ме већина рецепционара зна већ по Великој Британији. Почела сам да спавам са мушкарцима за новац кад сам имала 16 година. Тада сам за 15 минута мажења и секса узимала око 9.000 динара. Мушкарци су били брзи, а ја сам умела од старта да их задовољим. Тако се прочуло за мене”, каже Ели.

Колико је популарна данас довољно говори податак да има дана када нема паузу.

“Било је случајева да немам времена ни да се истуширам или пресвучем. Два клијента дођу у размаку од 2 минута. Гледам да ипак пауза буде бар пола часа, да могу и да одахнем”, прича Ели.

У међувремену је, као и друге жене сличне њој отворила своју страницу на OnlyFans на којој узима око пола милиона динара месечно показујући своје тело одабраним посматрачима.

Ипак, Ели још није сасвим задовољна.

“Поред тога што ми карантин смета ове године због посла и социјализације, још немам свој стан. Зато сама плаћам изнајмљивање соба по хотелима, углавном оним где још не знају ко сам”, прича кроз смех ова девојка.

Секс Миљане и Золе погледајте ОВДЕ.

Извор:  Objektiv.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА