Најновије

За њом је уздисала цела бивша Југа, а онда пропаст каријере, хапшење сина и јавни шамари љубавника!

Сузанина каријера доживела је пропаст већ половином деведсетих година када је решила да се повуче са јавне сцене и посвети се породици.

Сузана Перовић (Фото: Јутјуб)

Сузана се удала за естрадног менаџера Владимира Владу Перовића са којим има двоје деце, сина Николу и ћерку Дајану.Сузана Перовић била је једна од најпожељнијих и најпопуларнијих певачица током осамдесетих и деведесетих година прошлог века на овим просторима. Снимила је два албума са групом “Аска”, а потом је 1986. започела самосталну певачку каријеру.

Низала је хитове, појавила се у филму “Тесна кожа 2”, многим мушкарцима је била тиха патња, а онда се све у трену променило.

Сузана се поново се нашла у центру медијске пажње 2013. године када је ушла у ријалити шоу “Фарма 5”. Док је учествовала у ријалити, њен син Никола лежао је у затвору, о чему су нашироко писали домаћи медији. Он је 2013. године са још шесторицом момака осуђен због пљачке пумпе, али и због ометања јавног реда и мира. Након изласка из затвора нашао се на потерници, јер је дуго био недоступан надлежним органима, а претходно је починио тешко кривично дело.

Певачициним недаћама ту није био крај. Она је 2018. године ушла у ријалити шоу “Задруга 2”, где је отпочела романсу са Микијем Ђуричићем.

“Сузана је увек била добра вила и добар човек… Мики је екстра фаца и врхунски кувар, а и у филму се глумци љубе, па то није ништа озбиљно. Ја доживљавам ријалити као један филм. Моја Сузи је супер”, рекао је за “Пинк.рс” Сузанин супруг Влада на конто ове везе пре две године.

Осим што је јавно варала мужа, она је доживела и то да буде жртва физичког насиља у ријалитију. Ђуричић је Сузани опалио шамар током свађе, а певачицу Надежду Биљић је тукао штакама, због чега је осуђен на осам месеци кућног затвора.

Низ невоља није стао за Перовићку ни тада. У фебруару ове године осванула је вест да је њен син Никола Перовић упуцан у сачекуши. 

Снимак гола који пркоси законима физике погледајте ОВДЕ.

Извор: Објектив

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА