Најновије

НАЈВЕЋЕ ГРУДИ У ДРЖАВИ: Каже да јој је живот агонија "Тешке су чак 9 килограма и праве ми пакао од живота"

Она је адолесценткиња са највећим грудима у држави и каже да су јој упропастиле живот. Сада прикупља новац за операцију како би их смањила.

Вики Рог (Фото: Инстаграм)

Вики Рог (19) из Хертфордшира каже да, док друге жене маштају о великим грудима, њој њене дођу као клетва која јој је упропастила живот.

- Не могу ни да се сагнем због њих, а кичма ме боли у сваком тренутку. Висока сам свега 162цм, а груди су ми тешке чак девет килограма! - каже она.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????? ???????????? (@viicckkyx) on

- Не само да ми огромне груди уништавају здравље, већ остављају последице и на моју психу. Живот је ноћна мора када имате овако велике груди, јер у сваком тренутку неки мушкарац покушава да вас ухвати за њих или добацује неумесне коментаре - каже Вики.

Она је на листи за чекање Националне здравстене службе пуне три године, а речено јој је да ће сигурно бити на листи још наредних шест година док не дође на ред за операцију.

- Не могу толико да чекам. Зато сам покренула GoFoundMe страницу и надам се да ће ми људи помоћи да прикупим новац - каже она. Вики каже и да јој је потребно 5.000 фунти за ову операцију.

- Ускоро пуним 20 година и никад се нисам осећала горе. Моје груди су ужасно тешке, висе и цепају ми кожу. Лети редовно имам жуљеве и пликове због брусхалтера. Боле ме врат и кичма. Изложена сам константно неумесним коментарима и додирима. Научила сам да их кријем, али то не умањује физички стрес који доносе овако велике груди. На крају, не желим да целог живота и лети носим џемпере како бих сакрила груди. Ово је моја последња шанса и ценим сваки динар који сте вољни да донирате - поручила је она у свом апелу.

Извор: Блиц жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА