Најновије

ШОК! 21.000 ПРЕМИНУЛИХ НА СПИСКУ ЗА ГЛАСАЧЕ! Зона сумрака у Пенсилванији!

Према измењеној тужби поднесеној у четвртак, у држави Пенсилванија налази се најмање 21.000 мртвих људи, који су гласали на изборима за председника САД.

Избори у САД. (Фото: pixabay. com)

У тужби коју је покренула Фондација за јавни интерес (ПИЛФ) наводи се да у бирачким списковима у Пенсилванији има најмање 21.000 мртвих. У тужби се тврди да Пенсилванија није успела "разумно одржати" своју евиденцију бирача према савезном и државном закону на време за председничке изборе 2020. године, пише Брајтбарт.

- Од 7.октобра 2020. најмање 9.212 подноситеља регистрације умрло је пре најмање пет година, најмање 1.990 подноситеља захтева умрло је пре најмање десет година, а најмање 197 подноситеља регистрације умрло је пре најмање двадесет година- наводи се дословно у тужби.

- Пенсилванија је и даље оставила имена више од 21.000 мртвих појединаца на бирачким списковима само месец дана пре једног од најважнијих избора за носитеље савезних функција - наставља се тужба.

Према тужби, око 92 посто од 21.000 мртвих на бирачким списковима у Пенсилванији умрло је негде пре октобра 2019. Око 216 мртвих показује гласачке бодове након федерално наведених датума смрти 2016. и 2018., наводи се у тужби.

- У овом случају ради се о осигурању да они преминули подноситељи регистрације не добијају гласачке листиће - рекао је предсједник ПИЛФ-а Ј. Кристијан Адамс у изјави.

У мају су изборни службеници у Пенсилванији признали да су дупликати гласачких листића послани регистрованим гласачима. Исто тако, Judicial Watch тужио је Пенсилванију јер је наводно имала 800.000 неактивних бирача у својим бирачким списковима.

Непријатељ кренуо у жесток напад! Војска одмах одговорила! Више о томе ОВДЕ.

Извор: 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА